Het boek eetbare paddenstoelen van Jonnie Boer & Edwin Flores

In het boek Eetbare paddenstoelen het beste van bos en veld word je meegenomen in de wereld van eetbare paddenstoelen. De lekkernij uit de wildernis is voor iedereen bereikbaar, en is eenvoudiger te bereiden dan menig mens verwacht. Het boek is een leidraad om op de juiste wijze paddenstoelen te zoeken en te plukken, en vervolgens te bereiden.

Jonnie boer, eigenaar van het drie sterren restaurant De Librije is zelf een fervent wildplukker. Edwin Flores heeft zelfs zijn beroep gemaakt van het wildplukken. De twee paddenstoelen kenners laten je in dit boek kennis maken met paddenstoelen soorten die goed te herkennen zijn, en natuurlijk uiterst smakelijk zijn.

Het boek eetbare paddenstoelen is een luxe boek van groot formaat met prachtige foto’s en de heerlijkste recepten. In het eerste deel van het boek vind je uitgebreide informatie over de paddenstoel. Wat is een paddenstoel nou eigenlijk, hoe groeien ze en hoe kan je de paddenstoelen indelen? Op al deze vragen krijg je antwoord.

In het tweede deel van dit prachtige boek komen de heerlijke en culinaire recepten van meester chef Jonnie Boer aan bod. De recepten van de chef staan duidelijk beschreven, en alle gerechten zijn gefotografeerd. Uiteraard vind je er recepturen die niet zomaar eventjes in een hand omdraai gemaakt zijn. Maar gelukkig vinden we er ook recepten die prima nagemaakt kunnen worden door de fanatieke thuishobby kok.

Het boek eetbare paddenstoelen het beste van bos en veld van Jonnie Boer en Edwin Flores is te bestellen bij uitgeverij Komma voor slechts 65 euro.

Press ESC to close