Eigen bedrukte kleding

Je kent het wel, foto’s die op het internet verschijnen waarop baby’s rompertjes, slabben en shirtjes dragen met daarop leuke teksten. Als je vader of moeder bent geworden is het natuurlijk leuk om je kind leuk aan te kleden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld leuke shirtjes met daarop verschillende teksten. Naast shirts is het natuurlijk ook leuk om een tekst te zetten op de slab. Door middel van leuke teksten op slabben of op shirts wordt het alleen maar leuker. Daarnaast zijn dit soort foto’s ook erg leuk om later weer eens terug te kijken. Als je bijvoorbeeld een tweeling of een drieling hebt kunnen bedrukte kleding heel handig zijn voor het uit elkaar houden van de kinderen. Zo kun je ze bijvoorbeeld allemaal een shirt geven met een andere tekst erop of allemaal een andere soort muts et cetera. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om de naam van je kind op het mutsje te laten zetten. Kleding bedrukken kan eenvoudig en snel bij Goedkooppennenbedrukken.be.

Verschillende soorten bedrukte kleding

Zoals hier boven al staat vermeld is het heel leuk om bijvoorbeeld een shirtje of een mutsje voor je kind te laten maken of te kopen met een leuke tekst erop. Een paar leuke teksten zijn 50% papa + 50% mama = ikke, ik word grote broer, hier ben ik de baas en nog veel meer leuke teksten voor shirtjes, mutsjes en nog veel meer. Je hebt namelijk ook leuke rompertjes waarop je bijvoorbeeld leuke teksten kunt zetten. Bij de verschillende kledingstukken kun je verschillende leuke teksten op het kleding stuk zetten. Zo kun je bijvoorbeeld op een slab zetten honger of ik knoei vaak, bij een shirt is het bijvoorbeeld leuk om op het shirt te zetten proud to be stout of papa’s/mama’s kanjer. Tot slot heb je nog een rompertje daar kun je leuke teksten op zetten als vers geperst of de liefste oma is toevallig wel mijn oma. Bekijk hier welke kleding bedrukking mogelijk is!

Leuk verschillende trends

Je hebt natuurlijk ook leuke trends als het shirt. Een van die leuke trends is carnaval. Voor carnaval heb je shirtjes met daarop teksten als waar blijft mijn bier, drank is sneller op dan je lief is, B.O.B. breng ons bier en nog veel meer leuke teksten. Naast carnaval zijn er ook leuke trends als motoren, inspirerende teksten, leuke woord grappen en nog veel meer. Het is niet alleen leuk om te zien op het moment zelf maar ook om het later te kijken.

Press ESC to close