Drinkfles bedrukt: Promotieartikelen voor flessen

Bij zo’n uitgebreid assortiment promotionele artikelen rijst de vraag: Waarom zou je drinkflessen als promotieartikel bedrukken?

Dit relatiegeschenk is niet alleen voor sportactiviteiten erg handig. Om gezondheidsredenen moet men in de zomer altijd voldoende vloeistof tot zich nemen, daarom zijn drinkflessen van plastic of hoogwaardig staal heel handig. Vul het met je favoriete drankje en heb direct toegang tot een kleine verfrissing op elke plaats. Als je je tijdens het sporten volledig uitgeput heeft, neem je de bedrukte drinkfles, open je de deksel en neemt je een grote slok. Dan doe je deze weer weg. Kunststof waterflessen zijn zeer robuust en bijzonder geschikt voor sportactiviteiten of als waterfles voor school. Alleen flessen zonder schadelijke stoffen mogen worden gebruikt. Kunststof drinkflessen wegen niet veel en zijn gemakkelijk schoon te maken.  We bieden een grote selectie van verschillende modellen aan. Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan drinkflessen van roestvrij staal of plastic.

Drinkflessen bedrukt met bedrijfslogo

Online kun je de geselecteerde drinkflessen laten bedrukken of graveren. Dit is afhankelijk van het materiaal van de gekozen drinkfles. Roestvrijstalen drinkflessen zijn gemakkelijk te graveren en hebben een elegante uitstraling. Of het nu gaat om drinkflessen met logo voor de potentiële nieuwe klanten of gegraveerde drinkflessen met namen voor de medewerkers. Deze artikelen hebben een grote advertentieruimte en kunnen individueel worden bedrukt volgens je eigen wensen en ideeën. Online kun je het juiste model kiezen en direct de reclamedruk berekenen.

Drinkflessen als relatiegeschenk


Veel fietsers profiteren van dit handige accessoire, want er is ook een flessenhouder voor deze mobiele basis waarop de fles perfect over de weg kan worden vervoerd. Ook bij veel fietstoernooien, waaronder de Tour de France, zijn er bedrukte waterflessen te vinden. Veel bekende bedrijven en fabrikanten gebruiken daarom drinkflessen met opdruk om hun reclame op dergelijke speciale evenementen te presenteren. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals plastic of hoogwaardige roestvrijstalen drinkflessen. Dit laatste maakt het mogelijk om je bedrijfslogo nauwkeurig te graveren op deze container en zorgt voor duurzame en duurzame reclame.

Drinkflessen bedrukt met bedrijfslogo

De gebruikelijke bedrukking van drinkflessen op kunststof modellen wordt meestal uitgevoerd door middel van tampondruk. Veel van deze flessen worden ook gebruikt op scholen, universiteiten en op het werk. Daarom zijn er extra drinkflessen voor kinderen, die zijn ontworpen voor kinderen. De kleuren zijn vaak vrij te kiezen, zodat je dit reclamemedium perfect kunt aanpassen aan de kleuren van je logo. Je kunt elk drankje in de fles gieten, voor warme dranken zoals thee of koffie, maar een geïsoleerde fles is geschikter, omdat de isolatie de drank langer warm houdt.

Press ESC to close