Handdoeken kunnen individueel worden bedrukt volgens je wensen

Het kopen van handdoeken in winkels is meestal erg saai, omdat het bijna altijd dezelfde motieven zijn of er zelfs geen motief beschikbaar is. Velen willen een speciale handdoek om hun gasten te verrassen. Hiervoor is er een ingenieuze uitvinding. Handdoeken kunnen worden geprint. Je kunt een handdoek naar keuze meenemen naar een drukkerij naar keuze en daar je bestelling plaatsen. Men kan de foto laten zien, zodat de medewerker precies weet hoe de opdracht moet worden uitgevoerd.

Zeer populair is het bedrukken van handdoeken op het internet. Hiervoor hoef je geen voorkennis te hebben en dit kun je comfortabel vanuit huis doen. Het enige wat je hoeft te doen is de foto van je keuze te uploaden en in te voegen. Het voordeel is dat je kunt kiezen uit veel verschillende handdoeken. Er zijn dus verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Dan kun je de foto exact positioneren. Zo kun je zelf bepalen waar de foto moet worden afgedrukt. Verder heeft men online ook een preview zien. Hierop kun je precies zien hoe de bedrukte handdoek eruit zal zien. Het is dus niet moeilijk om handdoeken te laten bedrukken en het kan heel snel online bij Penneboer goedkooppennenbedrukken.nl!

Handdoeken laten bedrukken voor elke gelegenheid


Handdoeken kunnen voor bijna elk doel worden bedrukt. Of het nu gaat om een relatiegeschenk in een bedrijf of als verjaardagscadeau voor de ouders, de ontvanger zal zeker verrast zijn. Het is echt een geweldig cadeau-idee. Gasten of bezoekers zullen ook verrast zijn als ze een geprinte handdoek zien. Natuurlijk kun je ook andere dingen laten drukken. Je kunt bijvoorbeeld schorten, kleding of andere zaken laten bedrukken. Je kunt strandlakens laten bedrukken voor vele gelegenheden, of het nu een cadeau is of voor eigen gebruik, het is altijd iets bijzonders en een echte verrassing voor iedereen.

Je kunt handdoeken laten bedrukken en borduren


Een leuk cadeau-idee zijn individueel bedrukte handdoeken. Verenigingen kunnen handdoeken laten bedrukken met hun verenigingslogo en deze dan misschien op de volgende kerstviering aan hun leden geven. Ook bedrijven kunnen hun bedrijfslogo op handdoeken laten bedrukken, deze aan hun klanten overlaten voor tijdelijk gebruik of weggeven aan hun medewerkers. Daarnaast zijn de bedrukte handdoeken als relatiegeschenk een mooi idee om reclame te maken voor haar bedrijf. Zeefdrukken is de meest voorkomende vorm van drukken. Met deze textieldruk kunnen verschillende kleuren en ook kleurverlopen worden weergegeven. Ook foto’s kunnen op handdoeken worden afgedrukt. Hierbij wordt het motief in al zijn kleuren afgebroken, die vervolgens elk op een film worden belicht. Voor elke afzonderlijke film wordt vervolgens een scherm geproduceerd. Na deze procedure kan de handdoek met deze schermen worden afgedrukt. De kleuren zijn van hoge kwaliteit en duurzaam.

Press ESC to close