5 verschillende manieren om extra geld te verdienen

In deze dure tijden is het fijn als je wat extra geld kunt verdienen. Zo hoef je je minder zorgen te maken om die dure rekening die eraan zit te komen, of kun je gaan sparen voor het product dat je zo graag wilt hebben. Je kunt op verschillende manieren bijverdienen. Je kunt zowel online- als offline geld verdienen. We hebben vijf populaire opties voor je op een rij gezet die mogelijk ook voor jou interessant zijn.

Honden uitlaten

De eerste optie die we met je willen bespreken is het uitlaten van honden. Er zijn steeds meer mensen die fulltime gaan werken maar ook graag een viervoeter in huis hebben. Die combinatie is natuurlijk niet handig, want een hond moet immers een aantal keer per dag naar buiten. Deze mensen zijn dan ook vaak op zoek naar iemand die hun hond willen uitlaten. Als jij een echte dierenvriend bent, is dit wellicht iets voor jou! Omdat je ook meerdere honden tegelijkertijd kunt uitlaten, kun je extra veel verdienen. Kassa! Er zijn diverse websites te vinden waarop hondeneigenaren een oproep plaatsen. Jij kunt hier vervolgens op reageren.

Tweedehands spullen verkopen

De meeste mensen hebben thuis nog een heleboel spullen staan die ze niet meer gebruiken. Dat is zonde natuurlijk! Het is een goed idee om deze te gaan verkopen op een platform zoals Marktplaats. Het is een snelle manier om aan geld te kunnen komen. Een ander groot voordeel is dat je huis er ook nog eens een stuk opgeruimder van wordt! Zoek vandaag nog al je kasten uit en ga het avontuur aan op je veel te volle zolder. Extra tip: kleding kun je het beste verkopen via Vinted.

Lid worden van spaarprogramma’s

Er zijn op het internet meerdere spaarprogramma’s te vinden waar je je gratis voor kunt aanmelden. Het is een perfecte manier om geld te verdienen zonder dat je er al te veel voor hoeft te doen. Zo ontvang je bijvoorbeeld iedere keer een bedrag wanneer je een e-mail leest. Ook kan er geld worden verdiend door een review te schrijven van een webshop waar je wel eens besteld hebt. Er kunnen ook enquêtes worden ingevuld. Omdat je zelf kunt bepalen hoe vaak je deze handelingen uitvoert, kun je al snel een flink bedrag per maand binnen harken!

Bijles geven

Een andere manier om extra geld te verdienen is door het geven van bijles. Wanneer je altijd wordt geprezen om het feit dat je zo goed bent in een bepaald vak, kun je daar je voordeel mee doen door je kennis te delen met studenten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij goed bent in wiskunde, een vak waar veel mensen moeite mee hebben. Ook wordt er veel gevraagd naar bijles in de Nederlandse taal, Engels maar ook economie. Je kunt een uurprijs hanteren die ligt tussen de € 10,00 en € 20,00 per uur.

Virtual assistant

Tot slot zou je ook kunnen overwegen om een virtual assistent te worden. Dat is op dit moment helemaal hot. Een virtual assistent neemt verschillende taken van ondernemers uit handen, die op afstand kunnen worden uitgevoerd. Je kunt dus gewoon lekker thuiswerken achter je eigen laptop. Wat fijn is, is dat deze functie in de meeste gevallen bestaat uit verschillende taken. Zo is het geen eentonig werk. Je zult onder andere teksten gaan schrijven, de klantenservice bemannen, administratieve taken uitvoeren en nog veel meer.

Press ESC to close